На северу КиМ почело уручивање рачуна за струју

Компанија "Електросевер" почела је да уручује рачуне потрошачима за утрошену електричну енергију у четири општине на северу Косова и Метохије и омогућила им да плате цену струје по нижој тарифи.

"Елекстосевер" је саопштио да узимајући у обзир просечну потрошњу на северу КиМ од 700 киловат-часова, грађанима су омогућили да до утрошених 800 киловат-часова месечно плаћају струју у зони јефтине тарифе.

"Такође, у периоду од 22 часа увече до 6 сати ујутру, грађани могу да користе јефтину струју“, саопштено је из "Електросевера".

Уручивање рачуна грађанима на северу КиМ за утрошену струју представља завршни корак у спровођењу мапе пута енергетског споразума Београда и Приштине из 2013. и 2015. године.

Компаније КЕДС са седиштем у Приштини и "Електросевер" у Косовској Митровици, потписале су у децембру прошле године комерцијални уговор, којим се "Електросевер" овлашћује за пружање услуга дистрибуције, односно фактурисање, наплату рачуна, одржавање и физичко прикључивање нових потрошача у четири општине са већинским српским становништвом на северу КиМ.

недеља, 26. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије