Читај ми!

Брнабић: Још једном пружам руку дијалогу, позивам све групе на консултације

Председница Народне скупштине Ана Брнабић позвала је на сутрашње консултације око избора заменика председника радних тела представнике свих посланичких група и поручила да још једном пружа руку дијалогу.

"За сутра у 09.00 часова сам заказала консултације са свим посланичким групама. Надам се да ће се сви одазвати да договоримо даље састав одбора, радних тела, заменике председника како би већ следеће недеље могла да сазивам одборе, да конституишемо одборе да би одбори Народне скупштине кренули да раде", рекла је Ана Брнабић за Танјуг.

Брнабићева је истакла да је то изузетно важно у овом тренутку и да тиме Народна скупштине покаже према свим грађанима Србије озбиљност како би се без даљег губљења времена ради на свим оним питањима која су важни за развој државе.

"Надам се још једном да ће све посланичке групе, односно сви представници посланичких група да се одазову. Има оних који су позивали на дијаог, ја још једном пружам руку том дијалогу, позивам их да дођу на консултације како би разговарали о томе и како би већ следеће недеље конституисали одборе", рекла је Ана Брнабић.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво