Читај ми!

Вучић за РТС: Од понедељка консултације о новој Влади; чекамо позив за Брисел; у децембру брзом пругом од Београда до Суботице

Председник Србије Александар Вучић рекао је у емисији "Таковска 10" да од понедељка креће у консултације са свима који желе да разговарају и после тога ће бити спреман, како је рекао, да одреди мандатара нове Владе Србије. Да ли ће бити избора у Београду, знаћемо 1. марта, напоменуо је. Чекамо позив да неко оде у Брисел, али не знамо шта да разговарамо, јер Курти неће да прича о ЗСО, истакао је председник. Најавио је да ће брза пруга од Новог Сада до Суботице бити завршена до септембра и да ћемо у децембру ићи из Београда у Суботицу брзом пругом за сат и десет минута. Говорећи о економској ситуацији истакао је да Србија има довољно новца и да се на рачуну државе налази више од четири милијарде евра.

Вучић за РТС: Од понедељка консултације о новој Влади; чекамо позив за Брисел; у децембру брзом пругом од Београда до Суботице Вучић за РТС: Од понедељка консултације о новој Влади; чекамо позив за Брисел; у децембру брзом пругом од Београда до Суботице

Може ли Србија да се нада убрзаном развоју у најгорој геополитичкој ситуацији у свету у овом веку.

Шта се причало на Минхенској безбедносној конференцији пре и после вести о смрти Алексеја Наваљног? Под каквим притисцима је Србија у вези са Косовом и Метохијом, како заштитити интересе државе и грађана који тамо живе?

О оптужбама опозиције за изборне неправилности и резолуцији Европског парламента, могућем понављању избора за скупштину Београда, Експу, литијуму, државном финансирању спортских клубова, наталитету и утицају светске политике на живот у Србији у емисији "Таковска 10" говорио председник Србије Александар Вучић.

уторак, 21. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара