Читај ми!

Александар Вучић у понедељак са грчким премијером Мицотакисом

Председник Србије Александар Вучић угостиће у понедељак, 12. фебруара премијера Грчке Кирјакоса Мицотакиса, који ће боравити у радној посети Београду. Током посете Мицотакиса биће одржан Српско-грчки пословни форум.

Програмом посете грчке делегације, предвиђен је тет-а-тет састанак Вучића и Мицотакиса у Палати Србија, после чега ће уследити пленарни разговори делегација Србије и Грчке предвођени Вучићем и Мицотакисом, најавила је прес-служба председника Србије.

Председник Србије и премијер Грчке обратиће се, потом, и медијима.

Привредна комора Србије ће уз подршку Амбасаде Грчке у Србији, у оквиру посете грчке државно-привредне делегације, организовати Српско-грчки пословни форум и представљање развојних пројеката наше земље.

У уводном делу форума, који ће се одржати у Палати Србија, учесницима ће се обратити председник Србије и премијер Грчке, као и министар финансија Синиша Мали и заменик министра спољних послова Грчке Константинос Фрагојанис.

Министри у Влади Србије ће српским и грчким привредницима представити кључне развојне пројекте Србије у наредном периоду.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво