Читај ми!

Заједно: Поштујемо Ћутину одлуку да напусти странку

Политичка партија Заједно саопштила је да поштује одлуку Александра Јовановића Ћуте да напусти странку и захвалила му на сарадњи.

Поводом одлуке коопредседника Александра Јовановића Ћуте да напусти странку, Заједно позива и њега и остале колеге из опозиције да, како наводе, заједнички наставе "борбу за нормалан и достојанствен живот".

"Доћи ће време када ћемо моћи да се боримо за своје засебне политичке визије. До тада је, у овом одсудном моменту, од пресудне важности да се сконцентришемо на оно што нам је заједничко а то је смена корумпираног, насилничког, режима. Декларација о сарадњи коју је странка Заједно потписала са странком Срце и Демократском странком је допринос оснажењу ове заједничке борбе и отворени позив за велико удруживање", наводи се у саопштењу.

Што се тиче недоумица унутар самог Еколошког устанка, а у вези са једном од Фејсбук страница Еколошког устанка, из странке наводе да се надају да ће то бити решено и отклоњено.

"Био би значајан допринос за одржавање доброг духа будуће сарадње да из ове теме изузмете оне који са овим неспоразумом немају никакве везе. Напомињемо и то да нико из медијског тима странке Заједно нема приступ и овлашћење за администрирање странице Еколошког устанка", пише у саопштењу.

Странка Заједно је поручила да се неће више изјашњавати о овој теми.

петак, 17. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара