Читај ми!

Вучић на опроштајном пријему у част Чен Бо: Искрене пријатеље испраћамо са сетом

Председник Србије Александар Вучић изјавио је, на опроштајном пријему у част одлазеће амбасадорке НР Кине Чен Бо, да "када у Србији испраћамо искрене пријатеље, то радимо са сетом, али и поносом због части и прилике да таквог пријатеља имамо".

Председник Вучић је рекао да је амбасадорка Чен Бо за Србију много више од дипломатског представника Народне Републике Кине, земље која, како је нагласио, у Србији има највеће могуће поштовање грађана.

Она је, како је истакао председник, "пре свега, наш драгоцени пријатељ", објављено је на Инстаграм налогу "buducnostsrbijeav".

"Планирали смо многе пројекте заједно, радовали се сваком километру пута и пруге, делили бриге у тешким временима, слушали једни друге са пажњом и уважавањем и увек се ослањали на подршку и партнерски став велике НР Кине за све што је Србији и њеним грађанима било потребно", рекао је Вучић.

Како је додао, и када је било најтеже, снажна посвећеност амбасадорке Чен Бо јачању свеобухватних односа између Кине и Србије, увек је носила њен лични печат искрене љубави и поштовања према нашој земљи и народу.

"Зато је Србија њена друга кућа у којој више није гост, већ неко ко ће овде увек бити дочекан са радошћу, поштовањем и огромном наклоношћу", поручио је Вучић.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво