Читај ми!

Вучић у Прибоју: Одобрена инвестиција за гондолу од Златибора до Прибојске бање

Председник Србије Александар Вучић посетио је општину Прибој, где је отворен нови спа центар у Прибојској Бањи. Одржан састанак и са представницима Бошњака, на којем их је председник позвао да кажу шта је потребно да се уради за Прибој. Током данашње посете одобрена је инвестиција, не мања од 30 милиона евра, за гондолу од Торника и Златибора до Прибојске бање, дужине 14,7 километара, рекао је Вучић.

Нови спа центар "Терме 36,6" изградио је инвеститор Горан Деспић, a председник Александар Вучић ga je посетио у склопу наставка програма развоја туризма у југозападној Србији.

Хотел је добио назив по температури лековите бањске воде у Прибојској бањи која износи 36,6 степени Целзијуса, а то је и идеална температура људског тела.

Александар Вучић се након обиласка спа центра састао и са представницима Бошњака, њиховим верским представницима и руководством све три политичке партије које их представљају у локалном парламенту, а уједно су јединствени део власти у владајућој коалицији у вишенационалном Прибоју.

У прибојском крају су, поред председника Вучића, били и министри Никола Селаковић, Горан Весић, Хусеин Мемић, као и председник општине Чајетина Милан Стаматовић.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво