Глишић представио нове чланове СНС-а који су прешли из ПОКС-а

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић рекао је да се седам чланова Покрета за обнову краљевине Србије (ПОКС) из Ниша придружило напредњацима.

"Након неколико недеља разговора и упознавања са програмским начелима и са оним што желимо да радимо у будућности имамо част да представимо људе који ће приступити СНС-у", рекао је Глишић на конференцији за штампу.

Он је навео да су то Весна Савовић, посланик у Скупштини Србије са листе "Бошко Обрадовић Двери ПОКС - Патриотски блок", која ће, како је рекао, од данас бити члан СНС и њихове посланичке групе, Драган Ђорђевић, члан Председништва ПОКС-а, као и пет повереника који су водили пет општинских одбора у Нишу.

"То су људи који су последњих месеци схватили ко се бори за државу, коме је стало до мира, стабилности, економског просперитета, бољег живота наших грађана, а коме је само до пуког гласа више и борбе за цензус", рекао је Глишић.

Савовић је рекла да је на изборима била на изборној листи "Бошко Обрадовић Двери ПОКС - Патриотски блок", јер се њихова политика тада, према њеним речима, заснивала на очувању породице.

"Позвавши на линч Александра Вучића погазили су све најбитније за шта се залажу, а то је очување породице. Са њима не желим да сарађујем'', рекла је Савовић и додала да су сада Србија и свет на прекретници и да подржава председника Вучића и његово залагање за Косово и Метохију.

Говорећи о Народном покрету за државу, Глишић је рекао да ће о том питању почети унутарстраначка дебата.

''Стављамо то на своје ноге, дефинишемо, прикључиваће се људи, интересовање је заиста неверованто и једва чекам да поченемо да разрађујемо ту идеју и мислим да је и председник неколико пута рекао да ћемо то дефинисати до наше скупштине 27. маја'', рекао је Глишић и додао да ће тада имати јасније и прецизније податке.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво