Бивши полицајац који је ухапшен на Јарињу пуштен из притвора

Бивши полицајац Миљан Јовановић, који је јуче ухапшен, пуштен је из притвора, потврдио је његов бранилац Дејан Васић. Додао је да су га из полиције помешали због сличног имена са Миланом Јовановићем који се налази на потерници.

Миљан Јовановић је ухапшен јуче на административном прелазу Јариње. Његов бранилац Милан Васић рекао је да је Јовановић пуштен на слободу након ноћи проведене у притвору.

Како је Васић рекао, Миљан Јовановић је ухапшен грешком, пошто су га полицајци због сличног имена помешали са Миланом Јовановићем који се налази на потерници.

Миљан Јовановић из села Каменица код Лепосавића ухапшен је на административном прелазу Јариње јуче око 18 сати, када се са супругом и двоје малолетне деце, старости седам и пет година, враћао из правца Рашке у Лепосавић, у којем живи.

Поводом његовог хапшења реаговала је и Канцеларија за Косово и Метохију из које су навели да је хапшење Миљана Јовановића на Јарињу наставак притисака и прогона српског народа на KиМ.

Српска листа осудила је неосновано хапшење Миљана Јовановића и позвала надлежне да процесуирају одговорне за овај немили догађај у коме су господин Јовановић, његова супруга и посебно малолетна деца били изложени малтретирању и шиканирању од стране Куртијевих специјалаца.

"Желимо да нагласимо, да ово није први пут да се господин Јовановић грешком задржава на прелазу, али је по први пут он приведен, иако је полицајцима на прелазу било јасно да се ради о погрешној особи након увида у лична документа", навела је Српска листа.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво