Нова странка не учествује на изборима 24. децембра на локалу

Нова странка саопштила је да неће учествовати на локалним изборима заказаним за 24. децембар у неколико општина у Србији и позвала је чланове и симпатизере да гласају "за истинску демократску опозицију, а то су у овом случају изборне листе Демократске странке".

"Због оружаног упада у кућу председнице Општинског одбора Нове странке у Пећинцима, за шта починиоци и налогодавци још увек нису откривени и процесуирани, Нова странка неће учествовати на предстојећим локалним изборима", наведено је у саопштењу те странке.

Како кажу, ипак чврсто верују да бојкот избора, поготову селективни, не може и не сме бити алтернатива "борби против диктатуре која се данас отворено спроводи".

"Зато ћемо подршку дати колегама које учествују на изборима, те позивамо наше чланове и симпатизере да у Неготину, Костолцу, Мионици и Пећинцима 24. децембра гласају за истинску демократску опозицију, а то су у овом случају изборне листе Демократске странке", речено је у саопштењу Нове странке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи