Вучић: Је л' требало вилицу да јој поломе?

Председник Србије Александар Вучић оценио је застрашујућим то што се оправдање за оне који су нанели повреде двема новинаркама телевизије "Пинк" налази у вештачењима да је реч само о лакшим телесним повредама.

Aлександар Вучић је, одговарајући на питања новинара после полагања камена темељца за изградњу хотела "Мона Плаза", рекао да је то што се дешава и кроз шта морају да прођу новинарке Гордана Узелац и Мара Драговић застрашујуће.

"Та врста кампање, где је дозвољено битангама и барабама да нокаутирају девојке је позив да тако наставе. Требало је вилицу да им поломе, па да могу да се похвале највећим повредама", критиковао је Вучић.

Рекао је да битанге нису новинарки сломили вилицу, већ је "само" нокаутирали.

"Погледајте колико је снажна та девојка за те барабе и фашисте. Ти фашисти који сада траже оправдање у вештачењима да су само лакше повреде. Они су нокаутирали девојку", подсетио је председник.

Новинарке Пинка, које се нападнуте на протесту Двери 16. септембра, нису задобиле тешке телесне повреде, наводи се у медицинском извештају судског вештака Бранимира Александрића, који је затражило Више јавно тужилаштво, а који су објавили поједини медији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи