Ракић осудио исписивање графита у Јужној Митровици

Градоначелнник Северне Митровице Горан Ракић најоштрије је осудио исписивање графита тзв. ОВК на просторијама народне кухиње у Бошњачкој махали и то уочи другог круга локалних избора на Косову и Метохији.

"Овај вандалски чин је дело некога ко покушава да подигне тензије у овом мултиетничком насељу пред други круг локалних избора у Јужној Митровици", навео је Ракић захтевајући најхитнију реакцију надлежних.

Позвао је припаднике КПС-а, Еулекса и Кфора да најхитније реагују и пронађу починиоце овог недела, јер ће тиме послати поруку да је ово недопустиво понашање, али и да одврате све оне који би евентуално покушали да изазову нове инциденте.

"Овом приликом позивам и политичке представнике Албанаца у нашој општини да осуде овакво понашање и јасно се ограде од оних који би да изазивањем инцидената наруше међуетнички мир који смо тешком муком изградили у претходном периоду", навео је Ракић, саопштено је из његовог кабинета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи