Вучић са Скотом о односима Србије и САД

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је амбасадора Сједињених Америчких Држава Кајла Скота.

Амбасадор Скот је председнику Вучићу уручио писмо председника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа, којим му се захваљује на честитки упућеној поводом националног празника - Дана независности, саопштила je Служба за сарадњу са медијима председника Републике.

Двојица саговорника сагласили су се да је посета председника Вучића Вашингтону, на позив потпредседника САД Пенса, дала значајан подстицај наставку сарадње и развоју политичких и економских веза двеју земаља.

Председник Вучић и амбасадор Скот су констатовали да су билатерални односи двеју земаља у успону и да САД континуирано подржавају напоре Србије да испуни услове за чланство у Европској унији, ојача владавину права, модернизује економију и буде стуб стабилности у региону, наводи се у саопштењу.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи