Тепић: Писмено ћу се обратити Маји Гојковић

Председница скупштинског Одбора за европске интеграције Мариника Тепић изјавила је да ће се писмено обратити председници парламента Маји Гојковић у вези са безбедносном проценом посланика пре одржавања наредне седнице тог одбора, коју је раније затражила.

Тепићева, у изјави новинарима у парламенту, није прецизирала на које безбедносне процене мисли, наводећи да са председницом Скупштине не жели да комуницира преко медија, те да ће се прво њој обратити у вези са тим.

Председница скупштинског Одбора за европске интеграције је раније најавила да ће од надлежних служби затражити безбедносну процену пре одржавања наредне седнице Одбора за европске интеграције, будући да на прошлој седници шефу Делегације ЕУ Мајклу Давенпорту није било омогућено да представи Извештај Европске комисије о напретку Србије.

Гојковићева је након тога рекла да атмосфера на седници одбора није била таква да је сада потребна безбедносна процена посланика, уз опаску да такву процену не може нико да тражи, јер су посланике изабрали грађани.

"Не знам на шта је мислила, мене није обавестила о томе. Безбедносну процену кога и чега? Безбедносну процену у односу на посланике не може нико да тражи, посланици су овде изабрани од стране грађана", навела је Гојковићева и додала да од Тепићеве очекује појашњење.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи