Чанак: Праћење опозиције мали део великог проблема у уређењу РТС-а

Лидер Лиге социјадемократа војводине Ненад Чанак изјавио је да је праћење рада опозиције на Радио телевизији Србије само мали део великог проблема функционисања јавног сервиса.

Ненад Чанак је рекао агенцији Бета да је питање рада јавног сервиса у Србији недовољно добро уређено и да ту има много проблема, "почевши од директног утицаја власти па до аутоцензуре новинара".

"С друге стране имате и директан утицај економског фактора, а јавни сервис који се финансира средствима грађана не може да буде и комерцијални сервис и да има и рекламе", рекао је Чанак.

Напоменуо је и да ЛСВ није добила позив за јучерашњи састанак представника опозиционих странка који су од челника РТС-а затражили објективно информисање и равноправну заступљеност опозиције у програму.

Састанку су присуствовали председник Покрета за преокрет Јанко Веселиновић, посланик Демократске странке Радослав Милојичић, портпарол Социјалдемократске странке Констатин Самофалов, самостални посланик Ђорђе Вукадиновић и посланик Народног покрета Србије Мирослав Алексић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи