Шутановац: Нећемо се више извињавати

Председник Демократске странке Драган Шутановац изјавио је да је та партија правила грешке у прошлости, али да се више неће извињавати, јер не постоји ништа добро у земљи а да у то није "уткан" ДС.

"Нећемо се више извињавати, ходаћемо усправно, јер немамо чега да се стидимо", рекао је Шутановац на Изборној скупштини странке, на којој је позвао све чланове да се удруже у намери да буду промена која је потребна друштву.

Додао је да на унутарстраначким изборима нико није изгубио, а да ће сви победити када живот у Србији буде на првом месту.

Шутановац је изнео низ критика на рачун власти у Србији рекавши да земљу воде "људи са лажним дипломама, статистикама, реформама... који укидају субвенције за пољопривреду, а уводе акцизе за струју...".

Четири године траје пропадање, које мора да се заустави, рекао је Шутановац.

Нема "експозе од 250 страна празних обећања", додао је, и изнео како види стање у разним друштвеним и економским областима у земљи и какви су планови ДС за те области.

"Ми смо 'Зоранова странка', ми смо странка младих, модернизације, перспективе, нових технологија. Млади нису само наша будућност, већ морају бити и наша садашњост", рекао је председник ДС-а.

Према његовим речима, противници су им неискрени европејци и антиевропејци, који се другачије представљају.

Како је рекао, "чуо је" да је лидер СНС-а Александар Вучић много велики и на то додао: "Није он велики, само ствара велике проблеме".

После обраћања Шутановца, скупштина странке затворена је за јавност, а следи избор страначких органа и функционера.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи