Чомић: Tреба јасно рећи да ли се одустаје од Бриселског споразума

Посланица ДС-а Гордана Чомић каже да грађанима у Србији треба да се пошаље јасна порука да ли се одустаје од Бриселског споразума.

Гордана Чомић је на питање да ли подржава предлог једног дела опозиције да се у парламенту расправља о ултиматуму да се Србија зарад европских интеграција одрекне имовине "Телекома Србије", рекла да је расправа увек пожељна.

"Наш предлог би био да влада организује седницу и да после уђу у скупштинску расправу са актуелном темом, јер је реч о примени Бриселског споразума", нагласила је Чомићева.

Подсетила је да је поглављем 35 утврђена позиција која је роковник примене Бриселског споразума.

"Сви ми, посланици и влада бисмо морали да имамо јасну поруку – да ли одустајемо од Бриселског споразума или не. Ако не одустајемо, онда смо ми на располагању за расправу и сугестије за дијалог који је влада у обавези да води, а ако одустајемо онда нека влада каже какве ће то последице да има", рекла је Чомићева.

Каже да је њена лична процена да се више прави медијски простор са вестима о дијалогу него што постоји озбиљна претња да дијалог престане, јер сви имају свест о томе да је то једино на шта не могу да пристану.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи