Састанак Николића и Чепурина

Председник Србије Томислав Николић честитао је председнику Руске Федерације Владимиру Путину на победи странке Јединствена Русија на недељним парламентарним изборима, током састанка на коме се разговарало о динамици развоја сарадње двеју земаља.

Николић је честитку пренео амбасадору Руске Федерације Александру Чепурину, са којим је у Београду разговарао о планираној динамици развоја сарадње двеју земаља, као и о предстојећим сусретима високих званичника Србије и Русије.

Председник Николић и амбасадор Чепурин посебну пажњу су посветили заседању мешовитог међувладиног комитета, које ће бити одржано до краја ове године.

Говорећи о предстојећем референдуму у Републици Српској, амбасадор Русије је рекао да Руска Федерација подржава став Србије да се не меша у унутрашње ствари Републике Српске и не утиче на одржавање референдума.

Амбасадор Чепурин је изразио задовољство начином на који председник Николић пружа допринос унапређењу односа између Србије и Русије, изразивши наду да ће се и у наредним годинама таква пракса несметано наставити, саопштила је прес служба председника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи