ДСС: Однос према просветарима доказ да Србија није правна држава

Један од показатеља да је Србија све само не правна држава јесте однос Владе према просветарима, саопштила је Демократска странка Србије и указала да је Влада, тек пошто су синдикати запретили штрајком, одлучила да просветарима врати умањене јулске зараде.

Реаговањем Владе тек на претње штрајком упућена је најопаснија порука: да би се остварило неко право и исправиле грешке Владе нису довољни закони и аргументи, већ претња силом, наводи ДСС.

Према оцени те странке, однос Владе према просветарима показује да у држави Србији може да се под покровитељством Владе годинама отворено и незаконито поступа.

Послата је порука и да због незаконитог умањења зарада просветарима за укупно преко 400 милиона динара нико неће да одговара.

Очигледно је, нема нулте толеранције када је у питању одговорност власти за кршење закона, закључује се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи