ПС: Радуловић мора да се навикне на бол истине

Покрет социјалиста је саопштио да ће лидер покрета "Доста је било" Саша Радуловић морати да се навикне "на бол истине", пошто Србија не може и не жели више да живи у мору његових лажи и обмана.

Покрет социјалиста наводи да Саша Радуловић зна све што се дешава или се дешавало у САД, само не зна да плати порез који дугује, а да је својим последњим саопштењем потврдио да константно износи неистине на рачун премијера Александра Вучића и Владе Србије.

"Не смета Саши Радуловићу да лажно оптужи Владу и премијера како су плаћали лобистичке фирме у иностранству чак и када зна да то није истина, али му изузетно смета када се у јавности говори о његовом пореском дугу који износи више од милион долара, као што му смета и када се спомене да је у фирмама у којим је био стечајни управник незаконито додељивао послове фирми своје супруге", наводи ПС.

Из тог покрета кажу и да Радуловићу не смета да износи бројне неистине на рачун премијера и Владе, али му смета када се у јавности прича о њему као некрунисаном краљу стечаја у Србији и када јавност пита на основу чега је као стечајни управник наплатио преко двадесет милиона динара.

"Не боли Сашу Радуловића када износи лажи о својим политичким противницима, али га изузетно боли свака истина о њему. Мораће Радуловић да се навикне на бол истине, пошто Србија не може и не жели више да живи у мору Радуловићевих лажи и обмана" закључују из Покрета социјалиста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи