Порука Медведева Вучићу: Јачање стратешког партнерства

Премијер Александар Вучић примио је амбасадора Русије Александра Чепурина, који му је честитао изборну победу и уручио му писмо председника Владе Руске Федерације Дмитрија Медведева са честиткама на победи на парламентарним изборима.

"Грађани Србије су изразили подршку Вашем курсу, у оквиру којег посебно место заузима јачање стратешког партнерства са Руском Федерацијом", навео је Медведев у писму, саоштила је Влада Србије.

Он је потврдио спремност за даље унапређење целокупног комплекса руско-српске сарадње и ефикасну реализацију великих заједничких пројеката у различитим областима.

"С топлином се присећам личних сусрета с Вама. Биће ми драго да наставимо наше занимљиво и корисно дружење", написао је Медведев.

"Желим Вам добро здравље, благостање и нове успехе у обављању Ваше одговорне дужности", поручио је руски премијер Вучићу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи