Милић: Није проблем само моја лична безбедност

Полиција разматра могућност да пружи неку врсту заштите директорки Центра за евроатлантске студије Јелени Милић, после претњи којима је изложена. То је Танјугу рекла сама Милићева, приметивши да, међутим, није проблем само њена безбедност, већ раст екстремизма уопште.

"Управо сам обавештена да полиција разматра могућност да ми да неку врсту заштите. То је добро јер се не осећам безбедно, пре свега због своје деце", рекла је Милићева.

Она је додала да, међутим, не жели да има полицијску пратњу као новинарка Инсајдера Бранкица Станковић, а да екстремне и насилничке снаге и насилничка реторика настављају да бујају у Србији.

"То је проблем, нисам проблем само ја и моја безбедност", рекла је Милићева.

Директорка Центра за евротлантске студије месецима је мета претњи и увреда.

Претње су упућене и њеној ћерки.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи