Стефановић: Практично сам смењен са места шефа посланика ДС-а

Потпредседник ДС-а Борислав Стефановић изјавио је да практично више није шеф посланичке групе демократа у парламенту, а да ће његови даљи потези зависити од будућих дешавања у странци.

Борислав Стефановић је новинарима у парламенту рекао да није званично смењен гласањем у посланичкој групи, али да је одређена скупштинска документа потписао његов заменик Дејан Николић, иако је он био присутан у парламенту.

"Сматрам да више нисам на челу посланичке групе ДС-а и не бих их више задржавао", рекао је Стефановић.

Као организаторе читаве процедуре именовао је Александру Јерков, Дејана Николића, Гордану Чомић и Балшу Божовића, посланике демократа.

Стефановић је рекао да не напушта ДС и да је реч само о месту шефа посланичке групе.

"Сви моји потези видеће се веома брзо и они не зависе од мене, већ од ДС-а", навео је Стефановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи