СНС: Пајтић бахато троши народне паре

Српска напредна странка честитала је лидеру Демократске странке Бојану Пајтићу на инвентивности, јер је, како се наводи у саопштењу, успео да и данас смисли још једну у низу лажних афера.

Како се наводи у саопштењу СНС-а Пајтић "који има фобију од детектора лажи, који не поштује ниједну институцију у Србији и који жали што јужна српска покрајина није примљена у Унеско, а чији рејтинг вртоглаво пада", уместо да буде на свом радном месту и ради "нешто корисно" за грађане Војводине, по Београду "шири лажи и бахато троши народне паре".

"Питамо Бојана Пајтића како се то на крају увек испостави да све афере које он покрене, заједно са својим партнерима и послушницима, од писања графита 'Смрт Пајтићу' преко прислушкивања, некаквог рекетирања до најновијих оптужби, заправо не постоје", упитала је СНС.

Како се наводи у саопштењу није ни чудо што Бојана Пајтића грађани могу видети само кроз стакло његовог службеног аутомобила, или испред неког од луксузних ресторана и кафића у Београду, јер председник ДС-а "никада није одговорио на питање, на које грађани једва чекају одговор - зашто је чак и од хендикепиране деце отео више од милион евра".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи