Читај ми!

Јовичић: Ружић прво скандира, а после глуми жртву

Функционер СНС-а Александар Јовичић је, реагујући на извињење потпредседника СПС-а Бранка Ружића, на свом "Твитер" налогу написао "да би Ружић прво да скандира, а после да пушта сузице извињења".

"Ружић би прво да скандира, а после да пушта СПС сузице извињења. Покварена девојчица би после примитивног напада да глуми жртву", написао је Јовичић на Твитеру.

Потпредседник СПС-а је недавно на свом Фејсбук профилу најпре поставио, а затим и уклонио, заједничку фотографију са Игором Микићем, који је током паузе фудбалске утакмице Србија-Албанија вређао премијера Александра Вучића.

Ружић је испод фотографије написао: "Моје прво упознавање са човеком, људином Игором Микићем, родом из Пећи. Диван човек, честит, поштен и, што је мени најважније, гробар од главе до пете".

На то су реаговали из СНС-а, па је тако потпредседник напредњака Небојша Стефановић оценио да појединци, међу којима предњаче фунцкионери СПС-а, лицемерно желе да буду део владе а отворено раде против премијера, због чега би требало да сносе политичке санкције.

Премијер Вучић је у вези с полемиком између СНС-а и СПС-а рекао да се не бави страначким питањима, већ да ради на добробити земље и грађана.

На питање шта очекује од Дачића у вези са понашањем Ружића, Вучић је истакао да не очекује ништа и да га је "баш брига" за све те приче.

Раније данас, потпредседница владе Зорана Михајловић изјавила је да представници СПС-а, коалиционог партнера, последњих дана и месеци изговарају многе лажи, истовремено покушавајући да од себе праве жртве.

Пре неколико дана реаговао је и лидер СПС-а Ивица Дачић који је најавио да ће разговарати са Ружићем о фотографији, истакавши да је такво понашање недопустиво и да ће о њему бити речи на органима странке.

Ружић се потом извинио гласачима СНС и СПС, као и Вучићу и Дачићу због, како је навео, погрешног утиска који се стекао у јавности када је на свој Фејсбук профил окачио фотографију са Микићем.

Истакао је да његов мотив ни на који начин није био утемељен у жељи да оспори, опонира или девалвира рад реформске владе, чији је како је навео, драгоцен и вредан део странка чији је он потпредседник.

Међутим, премијер и лидер СНС-а изјавио је потом да није разумео због чега се Ружић извињава и председнику СПС-а Дачићу.

"Ако вам се неко извини пет дана касније, па се уз то извини и Дачићу - нисам баш разумео што њему", рекао је Вучић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи