Читај ми!

ПС: Тражећи изборе у Београду, Божовић руши Пајтића

Поводом новог захтева Демократске странке за одржавање избора у Београду, градски одбор Покрета социјалиста оцењује да би се лидер београдских демократа Балша Божовић, "да је заиста принципијелан као што жели да се представи", прво заложио за изборе у Војводини.

У саопштењу под насловом "Божовић својим позивима руши Пајтићеву власт у Војводини", ПС-а пита Божовића да ли сматра да лидер ДС-а Бојан Бојан Пајтић има морални, правни и политички легитимитет да води покрајинску Владу, наводи Танјуг. 

"Да је Божовић заиста принципијелан као што жели да се представи, прво би се заложио за изборе у АП Војводини где има и превише конкретних примера да је његов лидер Бојан Пајтић злоупотребљавао и да и даље злоупотребљава вољу народа", пише у саопштењу.

"Господине Божовићу, скупите храброст и одбраните своју 'принципијелност'. Можда Демократска странка са Вама на челу има веће шансе на следећим изборима", поручује Покрет социјалиста.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи