Читај ми!

Млади СНС-а тражили Пајтића на радном месту

Група младих Градског одбора СНС-a у Новом Саду затражила је да их председник Покрајинске владе Бојан Пајтић прими на свом радном месту и да са њим разговарају о низу питања, али им то није успело јер је он на годишњем одмору.

"Покушали смо да пронађемо Бојана Пајтића на радном месту, али се показало да је то немогућа мисија", рекао је новинарима председник младих новосадског СНС-а Бојан Марјановић, пошто је групи од око 20 младих напредњака речено на улазу у зграду Покрајинске владе да је њен председник на годишњем одмору, јавља Танјуг.

Марјановић је рекао да Пајтић има времена за све осим да се бави својим послом и грађанима Војводине и додао да председник Покрајинске владе може да се нађе свуда осим на свом радном месту у току радног времена.

"Није га било срамота да, после толико непојављивања на послу, узме службени годишњи одмор и да оде на летовање", навео је Марјановић и у име новосадских младих напредњака поручио Пајтићу да се "барем мало угледа на Александра Вучића, који, за разлику од њега, никад не узима годишњи одмор".

Вучић је свакодневно на свом рандом месту, дуже од радног времена, чак и викендом и "бори се за грађане Србије", рекао је Марјановић и позвао Пајтића да бар "посети своје радно место" кад се врати са годишњег одмора.

Уместо бављења својим послом, Пајтић се бави "страначким стварима", да иде на митинге ДС-а по Србији, да држи страначке конференције у Београду, а "има чак и времена да обилази соларијуме и теретане, како би се после полу го промовисао на Штранду", рекао је Марјановић.

Марјановић је додао да су млади напредњаци хтели да са Пајтићем разговарају о томе шта је урадио за грађане Војводине у протеклих 15 година, колико је ДС на власти у покрајини и да га питају "где су милиони које је ДС покрао из Развојне банке и покрајинских фондова".

"Хтели смо да видимо и што се Пајтић плаши покрајинских и локалних избора", рекао је Марјановић, после својеврсног перформанса младих СНС-а испред зграде Покрајинске владе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи