Читај ми!

Нова странка: Преиспитати расподелу донација

Нова странка затражила је да надлежни у Београду испитају како су се у Обреновцу делиле донације које је та општина директно добијала од донатора, изражавајући сумњу да је у том поступку било неправилности.

На конференцији за новинаре Нове странке, самостална одборница те странке у Скупштини Београда Александра Христић рекла је да та странка тражи да се преиспита да ли је било злоупотреба у додели тих донација, преноси Танјуг.

Новинарима се обратила и самостална одборница у Скупштини општине Обреновац Светлана Грковић која је рекла да је питање за председника општине Обреновац Мирослава Чучковића и "његову дружину" зашто је "сумњив" извештај о висини средстава добијених по свим основама за помоћ при отклањању последица поплава, усвојен 24. априла.

Грковић наводи да су донације у новцу, ваучерима и опреми, које је општина директно добијала од бројних донатора неправедно распоређиване и да општинско руководство које је управљало тим процесом није управљало по приоритетима.

Економиста Драган Радовић, који је пред новинаре изашао са табелама о расподели донација, рекао је да су у њима донације појединих градских јавних предузећа реално веће него што су биле.

Истакао је да је на данашњој конференцији за новинаре изнета анализа на основу чињеница, а да објашњење треба да дају надлежни.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи