Покрет социјалиста: Вучевић успео оно што није ДС

Новосадски одбор Покрета социјалиста је, поводом оптужби Демократске странке на рачун градоначелника Новог Сада у вези изградње станова за избегле и прогнане у Ветернику, оценио да он заслужује честитке а не критике.

Уместо да честитају градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу на свему што је урадио, ДС која је систематски уништавала Нови Сад сада критикује његов рад, саопштио је Градски одбор Покрета социјалиста Нови Сад, преноси Танјуг.

"Колико је потребно дрскости људима који су годинама систематски уништавали Нови Сад, па актуелног градоначелника Милоша Вучевића оптужити за нерад", упитао је Покрета социјалиста Нови Сад.

Наводећи да је данашње саопштење новосадских демократа само доказ аутистичне политике те организације, Градски одбор Покрета социјалиста наводи да су о раду ДС-а грађани Новог Сада дали оцену на изборима и да се зато демократе данас и налазе у заслуженој опозицији.

"Уместо да као политички коректна и одговорна странка честитате Милошу Вучевићу јер је успео да уради оно што ви нисте успели осам година, из вас извиру само речи мржње и презира", пише у саопштењу Градског одбора Покрета социјалиста.

Та партија наводи да се зна колико ДС недостају функције и привилегије, али и поручује да овакво понашање никада није било и неће бити начин да се врати изгубљено поверење грађана.

"То поверење моћи ћете вратити тек када из корена промените свој приступ политици и странку очистите од криминалних кадрова који су годинама систематски упропаштавали Нови Сад", закључује се у саопштењу Градског одбора Покрета социјалиста.

Новосадски ДС тврди да у вези са изградњом станова за избегле и прогнане у Ветернику "Вучевић поново свесно покушао да обмане јавност и да кривицу за сопствени нерад и незнање пребаци на претходну градску власт".

Вучевић је изјавио у суботу да ће станови у Ветернику бити изграђени упркос великој негативној кампањи којој је последњих дана изложен тај пројекат, наводећи да већ осам година Град Нови Сад није повукао средства за изградњу станова за избеглице које је обезбедио Комесаријат за избеглице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи