Читај ми!

Шешељ: Осећам се одлично, у понедељак идем на посао

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је да се осећа одлично после хируршке интервенције у четвртак и да је операција била успешна.

Војислав Шешељ је у телефонском разговору за агенцију Бета рекао да ће у "понедељак (ићи) на посао".

Председник СРС-а је пренео мишљење лекара који, како је рекао, сматрају да су оперисане израслине на вилици "највероватније последица давне јаке упале", али да постоји и могућност њихове повезаности са основном болешћу.

Лидер радикала болује од карцинома дебелог црева.

"Кажу да је то мало вероватно и да се ретко дешава да метастаза иде у синусе", рекао је лидер СРС-а и додао да су снимци скенера показали и "две израслине на врату које се редовно прате".

Шешељ је најавио могућност још једне операције, додајући да неће о томе детаљно информисати јавност, јер би могао да дође у ситуацију да "нико неће хтети да га оперише" због интересовања медија.

"Новинари су овог пута навалили на Клинички центар Србије и на Клинички центар Војводине у Новом Саду. Ником није пало на памет Стоматолошки факултет", рекао је Шешељ о локацији на којој је интервенција обављена.

Војислав Шешељ је због карцинома пуштен на привремену слободу из Хашког трибунала коме се добровољно предао у фебруару 2003. године.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи