Читај ми!

СНС: План ДС-а да изазову немире и хаос у Србији

Демократска странка намерава да изазове немире и хаос у Србији, поручују из Српске напредне странке и указују на данашњи коментар потпредседника те странке Горана Јешића на Твитеру.

Напредњаци, наиме, сматрају да Јешићев твит у коме каже да "ово неће баш ићи демократским путем..." представља наставак скандалозног понашања функционера ДС-а, који прижељкују насиље на улицама само да би опет сели у фотеље и наставили да раде оно што су радили до 2012. - да пљачкају Србију", преноси Танјуг.

"Пошто сви знамо да су дошли на власт палећи, рушећи, пљачкајући, да ли сада желе да нас убијају на улици, јер су свесни да не могу доћи на власт демократским путем, како каже њихов потпредседник Горан Јешић на друштвеној мрежи Твитер?", пита СНС.

У тој странци тврде да је потпредседник ДС-а Борислав Стефановић прошле године позивао на украјински сценарио, на нереде и насиље на улицама, пошто је схватио да је ДС на ивици цензуса и да нема подршку грађана.

"Након простачког понашања посланика ДС-а у представничком дому свих грађана, где политичке противнике називају речима 'олош, ђубре, стоко' и након киднаповања одборника СО Инђија и разбијања главе људима, грађани јасно виде намере Демократске странке и њихов план да изазову немире и хаос у Србији", оценили су напредњаци.

Осуђујући позиве на линч и дестбилизацију државе, напредњаци су демократама поручили "да никада више неће успети да грађане врате у оно мрачно доба" какво је било док је ДС господарио Србијом.

СНС: ДС изгубила политички компас

Српска напредна странка саопштила је вечерас да је Демократска странке својим саопштењем доказала да је изгубила политички компас и да је политика коју води политика вређања, вулгарности, насиља и безумља.

"Демократска странка је последњим саопштењем доказала да смо све време у праву када тврдимо да су демократе изгубиле политички компас и да немају више никаквих додирних тачака са политичком културом и демократским дијалогом, већ да је политика ДС, услед панике пошто им грађани одавно ништа не верују - политика вређања, вулгарности, насиља и безумља", речено је у саопштењу СНС-а.

ДС је раније данас замолио инспекторе Одељења за сузбијање наркотика у Београду да посете Информативну службу СНС наводећи да у информативној служби напредњака СНС-а кажу да ДС жели да убија на улици, да помиње украјински сценарио, нереде и насиље на улицама те да су закључили да јасно виде план ДС да изазове немире и хаос у Србији.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи