Нападнут новинар Владимир Јешић у Инђији

Новинар Владимир Јешић нападнут је на улици у Инђији, а он је оценио да је разлог за напад на њега само то што је брат бившег градоначелика Инђије Горана Јешића.

"Ходао сам улицом у близини зграде у којој станује мој брат, када је на мене изненада и без икаквог повода насрнуо крупан човек у црној јакни. Ударио ме је, гурнуо на ограду и претио ми је смрћу", рекао је Јешић за агенцију Бета.

Додао је да је након тога нападач побегао у једном сивом аутомобилу и навео да је полиција веома брзо реаговала и да је пронашла аутомобил.

"Не можете да верујете каква је психоза направљена у Инђији. Ту су црни џипови, ту су сумњиве особе које никада нико раније није видео у Инђији, грађани су уплашени", рекао је Јешић и додао да се ситуација смирила након интервенције полиције.

"Након интервенције полиције, сумњивци у црним јакнама и у црним џиповима су се разбежали и ситација се смирила", испричао је Јешић.

Лига социјалдемократа Војводине најоштрије је осудила напад на новинара Владимира Јешића и затражила да нападач буде што пре пронађен и санкционисан.

"Нема тих политичких циљева и промена које могу оправдати физички напад и претње смрћу, а нарочито нечијим члановима породице. То је апсолутно недопустиво", навео је ЛСВ у саопштењу за јавност.

У Инђији се сутра одржава ванредна седница Скупштине општине, на којој треба да се нађе иницијатива СНС за смену председника општине Петра Филиповића из Демократске странке.

ДС је раније оптужио СНС да покушава на силу, кроз уцене и претње одборницима ДС-а, да преузме власт у Инђији, а СНС је те оптужбе одбацио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи