Стефановић: Милановић није прешао тих 400 километара

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић реаговао је на изјаву премијера Хрватске Зорана Милановића да је долазак српског премијера у Загреб "комотна одлука", јер је реч о путу од око "400 километара у једном и другом правцу", подсећањем да Милановић није могао да пређе тај пут да би присуствовао Самиту Кина плус 16 у Београду.

"Можда одлазак председника Владе Александра Вучића у Загреб није нека драматична одлука, али Милановић није могао да пређе ни тих 400 километара када је требало да дође у Београд и разговара са кинеским премијером Ли Кећангом о веома значајним пројектима за цео регион", рекао је Стефановић.

Стефановић је у изјави Танјугу навео да се у Загребу неће разговарати само о темама које ће наметнути хрватска страна, "већ ће и премијер Вучић изнети неке важне теме, као што је, рецимо, повратак Срба који су протерани са својих огњишта".

Премијер Вучић саопштио је данас да ће присуствовати инаугурацији нове председнице Хрватске Колинде Грабар Китаровић у интересу, како је истакао, политичке и регионалне стабилности.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи