Милићевић: Митинг подршке Вучићу питање за СНС

Заменик шефа посаланичког клуба СПС-а Ђорђе Милићевић рекао је да је питање организације митинга подршке премијеру Александру Вучићу питање за Српску напредну странку, а да социјалисти пружају пуну подршку ономе што ради влада.

"Пружамо пуну подршку у реализацији онога што јесу зацртани циљеви владе. Желимо да сносимо одговорност и делимо вредности из експозеа Вучића и верујемо да, радећи на реализацији тих циљева владе, радимо у најбољем интересу Србије", рекао је Милићевић новинарима у парламенту, преноси Танјуг.

Поновио је да је питање организовања митинга подршке политичко питање за СНС.

Када је реч о оптужбама на рачун начелника Генералштаба Љубише Диковића, Милићевић је рекао да социјалисти то виде као наставак негативне капмање против инситуције која има огромно поверење грађана како би се постигла нестабилност у држави, али да се то неће догодити.

"Србија је нормална, правна, уређена држава у којој функцонишу институције и убеђени смо да неће доћи до нестабилности и да све ово што се чини последњих дана неће нарушити ни политичку ни економску стабилност земље и неће спречити даљи напредак Србије", рекао је Милићевић новинарима у парламенту.

Он је истакао да је политичка стабилност предуслов даљег напретка, а да су војска, полиција и бебзедносне службе један од најважнијих сегмената и да је покушај дестабилизаиције њиховог угледа штетан по државне интересе.

Милићевић је истакао да СПС пружа подршку Војсци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи