ДСС и Двери: Подржавамо омбудсмана

Челници Демократске странке Србије и Двери подржали су заштитника грађана кога су последњих дана оштро критиковали поједини министри и функционери владајуће Српске напредне странке.

У спору СНС-а и заштитника грађана, наравно бирамо заштитника грађана, поручила је председница ДСС-а Санда Рашковић Ивић, преноси Бета.

"Ја мислим да је то једна остатка комунизма – измишљање унутрашњих непријатеља. Да не би грађани видели да држава пропада, новчаник се тањи, панзије смањују, а цене расту, онда треба организовати митинге подршке због тобож угрожености премијера", рекла је председница ДСС-а.

На конференцији за новинаре ДСС-а и Двери заштитника грађана је подржао члан Старешинства Двери Бошко Обрадовић.

"Због документа који је заштитник грађана изнео у јавност да је ВБА пратила Двери, тражићемо од Министарства одбране, Војнообавештајне службе и заштитника документ на увид и разлог за праћење политичких противника", рекао је Обрадовић.

Градски одбори СНС Новог Сада и Београда затражили су јуче хитну седницу Председништва и Главног одбора те странке, због, како су навели "оркестрираних напада на премијера и Владу Србије".

Председник Градског одбора СНС-а Нови Сад Милош Вучевић навео је да ће члановима Председништва предложити да организују скуп који ће недвосмислено показати "да ли су грађани Србије за политику Александра Вучића и политику модерне, пристојне, суверене Србије, или желе да њиховим животима управљају својим лажима, разни, Пајтићи, Јанковићи и Кандићке".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи