ПС: Захтев за Вучевићеву оставку врхунац лицемерја

Новосадски одбор Покрета социјалиста оценио је захтев Демократске странке да градоначелник Новог Сада Милош Вучевић поднесе оставку као врхунац лицемерја и поручио да Вучевићу даје пуну подршку.

ПС сматра да је саопштење у ком се тражи смена Вучевића врхунац лицемерја, јер је "управо ДС током своје владавине, највише допринела бројним проблемима који муче грађане Новог Сада", преноси Танјуг.

"Колико лицемеран треба бити па у име Бојана Пајтића оптужити Милоша Вучевића за нерад, страначко запошљавање, злоупотребу буџетских средстава, обрачун са политичким неистомишљеницима", упитали су из те партије.

Саопштење новосадских демократа говори о дну на ком се та партија налази када напада човека који је за две и по године мандата за свој град "урадио више него што би демократе биле способне да ураде за две и по деценије", поручују из Покрета социјалиста.

Новосадски одбор Демократске странке затражио је оставку градоначелника Милоша Вучевића због, како наводе, нестручности и не решавања нагомиланих проблема Новосађана, критикујући га да је " једино способан за свакодневне обрачуне са политичким неистомишљеницима".

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду одговорио је демократама да руководство ДС "никако није меродавно да суди о томе ко је способан да руководи градом, а ко не, позивајући их да укажу на грешке које су њихови ''кадрови" правили, како би што пре били решени."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи