СНС: ДС није меродаван да суди ко је способан

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду саопштило је да руководство Демократске странке никако није меродавно да суди о томе ко је способан да руководи градом, а ко не, позивајући их да укажу на грешке које су њихови "кадрови" правили, како би што пре били решене.

Како тврде у ГО СНС, управо је руководство демократа поставило градоначелника који је ''сопствени град довео у катастрофалну ситуацију у којој се Нови Сад налазио пре доласка Милоша Вучевића на његово место'', преноси Танјуг.

Градски одбор СНС сматра и да је ''руководство ДС-а то које понижава и вређа интелигенцију грађана Новог Сада, јер оправдањима, прозивкама и спиновањем покушава да сакрије сопствену неспособност и катастрофалне грешке које су чинили за време мандата''.

Како је наведено у саопштењу, потпуно девастиран комунални систем града сада је консолидован и опоравља се од пустошења каса јавних и јавно-комуналних предузећа којим су руководили кадрови ''демократа''.

''Руководство Демократске странке у Новом Саду не излази из оквира сопствених схватања управљања градом, па тако мисле да и Милошу Вучевићу смета опозиција, критике, питања као што је то њима сметало'', кажу из ГО СНС-а.

Међутим, како истичу, за разлику од ''демократа'' градоначелник Вучевић се бави решавањем проблема који су му остављени у ''аманет'', не бави се странчерењем и труди се да омогући бољи и лепши живот свим Новосађанима.

ГО СНС тврди и да је Демократска странка била позвана да учествује у реконструкцији комуналног система, али да је тај позив одбила, иако су га њени кадрови 14 година континуирано уништавали.

''Уколико заиста желе да помогну развоју Новог Сада, онда их позивамо да укажу на грешке које су њихови 'кадрови' правили, како би што пре били решени и како би градоначелник Вучевић могао да се бави само привлачењем инвестиција и унапређењем комуналног система, а не да упоредо са тим озбиљним послом свакодневно исправља катастрофалне грешке својих претходника'', наводи се у саопштењу.

Из те странке оцењују и да је лицимерно прозивати СНС за страначко запошљавање, за чије је време донет Закон о забрани запошљавања у јавни сектор, док је опште позната чињеница да је ''пред сам крај мандата Демократске странке запослено више хиљада присталица из редова те странке''.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи