Читај ми!

Марко Ђурић посетио Косовско Поморавље

Директор владине Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је, приликом обиласка Срба у Косовском Поморављу, да је опоравак здравства у том крају један од приоритета Владе Србије.

Марко Ђурић је рекао да је оправак здравства у Косовском Поморављу један од кључних приоритета у раду Владе Србије, и посетио је Пасјане где је обишао зграду која је намењена болници и која треба да буде адаптирана, јавља Танјуг.

"Ми морамо да допринесемо томе да овде и Здравствени центар и болница добију капацитете за обављање порођаја, с обзиром на чињеницу да дуже од 15 година у нашим здравственим установама овде није рођено ниједно дете, а да на овом подручју живи безмало 40.000 људи," рекао је Ђурић.

Говорећи о регистарским таблицама и слободи кретања на Косову и Метохији, Ђурић је рекао да је прича о регистарским таблицама бесмислена јер се, како је истакао, суверенитет ниједне државе не брани натписом на регистарским таблицама.

"Ми желимо да договором са привременим институцијама у Приштини омогућимо да људи ако је могуће ништа не плаћају, да нормално циркулишу, јер је витални интерес пољопривредних произвођача и овде у Косовском Поморављу и свих људи на целој територији Покрајине да могу несметано да се крећу и послују на целој територији наше земље", подсетио је Ђурић.

Директор владине Канцеларије за Косово и Метохију обишао је Шилву, Пасјану и Клокоту у Косовском Поморављу, где је разговарао са Србима о проблемима са којима се сусрећу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи