Читај ми!

Вучић: Србији одговарају мир и стабилност

Лидер Српске напредне странке Александар Вучић поручио је да Србији одговара да има мир и стабилност, да је на путу ка Европској унији и да има најбољу могућу сарадњу са Руском Федерацијом.

Вучић је рекао да за СНС постоји само једна светиња, а то је Србија и да се за њу бори. Навео је и да је посао напредњака да буду слуге, али свог народа – грађана Србије, преноси Танјуг.

Александар Вучић је на предизборном скупу у Мајданпеку, пред локалне изборе 7. септембра у том месту, рекао "да је Србија наша отаџбина и домовина, да се за њу боримо и да то није било лако".

Навео је да је нова власт наишла на безброј проблема, затекла опустошену кућу без касе, а да су многи причали да ће власт морати да служи неким другима.

"Ја сам на почетку свог мандата рекао да је наш посао да будемо слуге, али свог народа – грађана Србије", рекао је Вучић.

"И као што немам право да склоним Србију са европског пута, исто тако немам право да кажем нашим воћарима, повртарима, пољопривредницима, привредницима и грађанима да ћемо данас забити нож у леђа Русији зато што то тако Србији одговара", рекао је Вучић.

Поручивши да Србији одговара да има мир и стабилност, да је на путу за ЕУ и да има најбољу могућу сарадњу са Руском Федерацијом, Вучић је рекао да то понекад мора да каже и немачкој канцеларки Ангели Меркел и руском председнику Владимиру Путину, и да свако има понешто да замери, али да је најважније да људи у Србији знају и осећају да је у њиховом интересу све оно што су представници власти радили.

Вучић је грађанима Мајданпека поручио да нигде не одлази како би причао неистине и давао лажна обећања, и додао да ће се наћи инвеститор за рудник Церово, а држава Србија ће улагати и у руднике Мајданпек и Кривељ, где ће бити нових стотину запослених.

Како је навео, мораће у потпуности да се подигне и "Златара Мајданпек".

"Ми хоћемо да овај град буде од бакра, злата и сребра саздан", рекао је Вучић и додао да они неће као претходници гледати да узму проценат и да са пуним коферима иду својим кућама.

Као најважнију ствар Вучић је подвукао запошљавање и назначио да у последњих пет месеци постоји смањење броја запослених, што се није десило у последњих 20 година.

"Има ли лепше и значајније вести?", упитао је лидер СНС-а, који је прецизирао да је сваког месеца три до четири хиљаде запослених више "него оних који су, недајбоже, изгубили посао".

Скупу се обратио и председник Покрета социјалиста Александар Вулин, који је поручио: "Ми нећемо потрошити будућност наше деце."

Како је навео, Србија тражи истину и добиће истину, а Србија је такође добила и свог вођу, Александра Вучића, управо зато што говори истину и ради за свој народ и земљу.

Кандидат напредњака за председника општине Дејан Вагнер позвао је грађане да гласају за ту листу уз молбу да не буду само посматрачи промена, већ да у њима активно учествују.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи