Читај ми!

СНС: Зашто Пајтић бежи од одговора?

Српска напредна странка већ данима пита Бојана Пајтића, да ли је 400 милиона евра од Развојне банке Војводине, тачније од грађана Покрајине, потрошио сам, или их је поделио са својим партијским друговима и пријатељима, саопштили су напредњаци.

"Питали смо, и питамо, шефа режима у Војводини да ли је 100 милиона евра од Фонда за развој поделио са Душаном Елезовићем или са Драгославом Петровићем, који, уместо њега, држи седнице војвођанске владе, или је све паре узео сам?", наведено је у саопштењу, које преноси Танјуг.

Напредњаке је занимало, а и даље их занима, наглашено је у саопштењу, шта је то Пајтић урадио у претходних 100 дана, или 12 година, од како је на челу војвођанског режима, или бар на колико је седница његове владе био, или барем са колико њих је био службено одсутан?

"Занимљиво је да је демократама Александар Вучић крив што је неко уложио својих 4,5 милиона евра и обновио зграду у Београду. Они то не могу да разумеју, јер су научили само да пљачкају и разарају, јер никада никоме ништа нису дали, већ су само отимали од грађана, сваког дана постајући све богатији и бахатији", констатовано је у саопштењу СНС.

Taкође, СНС пита ДС "где се већ 20 дана налази шеф војвођанског режима Бојан Пајтић".

"Никако да тај одговор добијемо. Знамо и да се сутра враћа, али и даље нисмо добили одговор на питање где је био, и колико је наших пара потрошио"?, поново су питали напредњаци и констатовали да су све остало читали у новинама, и није потребно да их било ко обавештава. 

Узгред, кажу напредњаци, више немају питање за уговор који су Борислав Стефановић и Бојан Пајтић правили са НИС-ом, јер ће им на то одговор дати државни органи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи