Антић: Обезбедићемо помоћ за најугроженије

У најбољем интересу свих грађана је да Коалиција СПС-ПУПС-ЈС преузме део одговорности на Вождовцу, изјавио председник Градског одбора СПС-а Александар Антић. Обезбедићемо помоћ најугроженијим категоријама становника, обећао Антић.

Социјалистичка партија Србије 17 година није била део власти на Општини Вождовац и у најбољем интересу свих грађана је да Коалиција СПС-ПУПС-ЈС сада преузме део одговорност, изјавио је председник Градског одбора СПС-а Београда Александар Антић.

Антић је, у оквиру предизборне кампање за локалне изборе 15. децембра у тој београдској општини, рекао да је политика Коалиције Ивица Дачић-СПС-ПУПС-ЈС јасна.

"Обезбедићемо помоћ најугроженијим категоријама становника, очуваћемо пензије, тринаесту пензију, наставићемо са социјалним давањима и социјалном бригом коју смо имали у Београду у предходном времену", рекао је он.

Према Антићевим речима, та коалиција ће учинити све да у времену кризе ниво тих социјалних права поправи и подигне га на виши ниво.

Напомињући да верује у људе који представљају Коалицију на локалним изборима, који су одговорни, са искуством, а млади са енергијом, Антић је рекао да верује да ће та коалиција имати снаге да се избори са проблемима Вождовчана, саопштио је СПС.

Он је позвао грађене да гласају за оне који живе на Вождовцу, да препознају Вождовчане који се налазе на тој изборној листи, истакавши да Општину Вождовца након избора неће водити лидери странака, већ њихови суграђани.

"Зато гласајте за листу Ивица Дачић-СПС-ПУПС-ЈС под бројем 9", рекао је Антић.

Он је, такође, нагласио да СПС, ПУПС и ЈС имају програме и људе који ће ту политику да реализују, као и да се он лично са сарадницима обилазио Општину Вождовац и упознао са критичним тачкама и проблемима са којима се грађани сусрећу.

Антић сматра да је озбиљан проблем са нивоом комуналне и саобраћајане инфраструктуре у Подавалском подручју, али и да остали делови Вождовца треба да достигну ниво развоја попут Новог Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару