ДС: Напад на демократе, једина стратегија СНС

СНС има само једну стратегију, да напада ДС у околностима када се грађани Новог Сада суочавају са бројним проблемима, саопштиле војвођанске демократе поводом позива новосадског СНС-а посланицима владајуће већине да Бојану Пајтићу "окрену леђа и почну да мисле својом главом".

Покрајински одбор Демократске странке за Војводину саопштио је да Српска напредна странка има само једну стратегију, да напада ДС у околностима када се грађани Новог Сада суочавају са бројним проблемима.

У саопштењу за јавност ДС-а се наводи да грађани Новог Сада немају грејање, да хиљаде радника у комуналном систему не прима плате, да нема инвестиција, да вртићиима понестаје хране, васпитачице не примају плату, да се пуца пред школама, да се забрањују изложбе и да директори јавних предузећа учествују у бомбашким нападима.

"Градски одбор СНС-а, уместо напада на интегритет и независност покрајинских посланика ДС-а, треба да се бави интерним истрагама и умешаности њених функционера у највеће афере које су ојадиле Нови Сад и Новосађане", каже се у саопштењу војвођанских демократа, који поручују напредњацима "да морају да се подсете начина на који су дошли на власт".

Из Покрајинског одбора ДС-а саопштавају да су "Маја Гојковић и Игор Мировић у кратком мандату начинили милионску штету Новом Саду", да је Нови Сад "само до сада платио 400 милиона један штетни уговор Маје Гојковић", а да политика сталних напада на ДС и Бојана Пајтића "неће замаглити тужну слику урушеног Града и комуналног система".

Раније данас, Градски одбор СНС-а Нови Сад је саопштењем за јавност оптужио покрајинску Владу да је неодговорна и позвао посланике владајуће већине у Скупштини АП Војводине да "окрену леђа Бојану Пајтићу и да почну да мисле својом главом".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи