Читај ми!

Коштуница: Излазак на изборе излазак из Србије

Уложићемо све своје снаге да број оних који излазе на косовске изборе буде што мањи, рекао је лидер ДСС-а Војислав Коштуница и поручио да излазак на изборе значи излазак из Србије.

Лидер ДСС-а Војислав Коштуница је поручио да ће та странка уложити све своје снаге да број оних који излазе на изборе буде што мањи, "да се тиме покаже јасно да наши сународници на Косову брину више о држави Србији него што власт брине о њима".

Коштуница је вечерас на трибини у Крушевцу позвао и на бојкот "лажних избора које је расписала непостојећа председница непостојеће државе Косово".

Излазак на изборе значи излазак из Србије, неизлазак да су изабрали да државу Србију сматрају својом домовином и да ће се убудуће борити да Косово остане саставни део Србије. Зато су ови избори важни, пресудни, судбоносни, рекао је Коштуница.

Он је подсетио да је ДСС основао Одбор за одбрану Косова и окупио истакнуте јавне личности.

Делатност одбора није везана само за лажне изборе 3. новембра, већ за подршку нашим сународницима на Косову и Метохији од којих садашња власт као и претходна диже руке, рекао је Коштуница.

Тим изборима се руши држава Србија, нагласио је Коштуница.

Лидер ДСС-а је рекао да очекује да ће, упркос свим притисцима да се на те изборе изађе, прорадити она иста свест која је до сада постојала у нашем народу који је и у најтежим приликама опстао на Косову, чувао Косово и Метохију, посебно север.

Новинар Миливоје Глишић је рекао да власт земље која тврди да је суверена поклања део своје националне територије зарад нереалног циља, зарад оног дела Европе који је такође упао у велику кризу.

"Наивни Срби, везани за матицу по инерцији верују у власт у Србији, неће добити ништа и изгубиће и оно мало што имају, рекао је Глишић.

Професор Мило Ломпар је рекао да изласком на косовске изборе српски народ добија Турску. Ко хоће да гласа за Турску нека изађе на изборе.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи