Читај ми!

СНС: Имамо план за Београд

Напредњаци одбацили оптужбе ДС-а да немају конкретан план за Београд и наводе да су предложили децентрализацију и конкретна решења за повећање надлежности београдских општина.

Српска напредна странка одбацила је наводе демократа да нема конкретан план за Београд, истакавши да су предложили више решења за побољшање живота грађана у свим сгементима.

"Очигледно је да ДС има бар 38 милијарди разлога да нас не чује", истиче СНС у реаговању на саопштење Градског одбора ДС-а, у коме се наводи да напредњаци нису представили план за Београд, иако су то обећали.

Београдске демократе су раније саопштиле да је 25. септембра председник београдског одбора СНС Небојша Стефановић најавио да ће до краја недеље саопштити конкретан план за Београд, али да напредњаци ни након месец дана нису то учинили.

Напредњаци наводе да су предложили децентрализацију Београда и конкретна решења за повећање надлежности београдских општина.

"На тај начин би се створио бољи пословни амбијент за инвестиције у Београду, другачији начин вредновања градског грађевинског земљишта, већи број радних места и значајно смањење корупције", додаје СНС.

Та странка наводи у саопштењу да ће посебно "бити убрзан процес легализације и издавања грађевинских дозвола".

"Можда је управо корупција оно што највише боли ДС, која своју назови способност базира само на новим задужењима и трошењу буџетског новца", наводи СНС.

СНС тврди да "у последњих пет година није било ниједне озбиљније стране инвестиције у Београду, а број запослених Београђана драстично је опао".

"То рушење Београда, дуговима које ћемо плаћати до 2037. године и енормним запошљавањем страначког кадра у јавним предузећима, незабележено је у новијој историји главног града", наводи СНС.

Напредњаци истичу да ће наставити да се боре да би Београђани имали више радних места, да комунална предузећа не би морала да узимају комерцијалне кредите да би исплатили плате.

"Наши функционери нису и неће постајати милијардери бавећи се политиком, што је очигледно специјалност демократа", закључује се у саопштењу напредњака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи