Читај ми!

Драгослав Николић: Ђилас реагује нервозно

Лидер ДС-а Драган Ђилас не говори истину и реагује нервозно када каже да сам од њега тражио нешто незаконито, рекао је члан СНС-а Драгослав Николић и истакао да има дозволе за све своје објекте у Бањи Ковиљачи. Дозволу коју Николић тврди да има дати грађанима на увид, одговара ДС.

Члан Српске напредне странке Драгослав Николић, који је бивши функционер Демократске странке, саопштио је да је спреман да покаже све дозволе о свом пословању и да за разлику од лидера ДС-а Драгана Ђиласа не крије ништа од грађана.

"Спреман сам, увек и свуда, да покажем документацију и све дозволе, али, пре тога, очекујем и од Ђиласа да, коначно, и он покаже грађанима документацију о његовој 'Дајрект медији' и о осталим фирмама - пословању и прибављеним дозволама", навео је Николић.

Он је у страначком саопштењу истакао и да за "за разлику од њега", не крије ништа од грађана.

Николић је тиме одговорио ДС-у који је раније данас од њега затражио да стави на увид јавности дозволу за коју тврди да је има за објекте у Бањи Ковиљачи.

Николић, бивши члан председништва ДС-а јуче је представљен као нови члан Српске напредне странке, што је навело лидера демократа Драгана Ђиласа да упути оштру критику на рачун новог члана напредњака, који му је на оптужбе одговорио.

Ђилас је јуче рекао да је прелазак Николића у СНС још један показатељ да постоје људи који свој политички ангажман виде само као прилику да воде своје приватне послове и аранжмане.

Он је у страначком саопштењу навео да је Николић пре извесног времена тражио да му помогне да реши проблем јер није имао противпожарну сагласност за хотел који је градио у Бањи Ковиљачи, због чега није могао да добије дозволу, а да је он то одбио да учини.

"Пошто Николић сам тврди да је у СНС ушао због Александра Вучића, очекујем да господин Вучић обавести грађане шта се десило са том дозволом", навео је лидер ДС, који сматра да је Николић преласком у СНС "пронашао начин да реши проблеме ".

У одговору Ђиласу, Николић је раније данас навео да лидер ДС-а не говори истину и да реагује нервозно када каже да је он од њега тражио било шта незаконито и истиче да он има дозволе за своје објекте у Бањи Ковиљачи.

"Ђилас лаже да сам од њега тражио било шта незаконито. На крају крајева, како би ми он могао помоћи око дозвола у Бањи Ковиљачи, која је удаљена 150 км од Београда, где је Ђилас царевао", навео је Николић.

Он истиче да за своје објекте има дозволе и подсећа Ђиласа да су то "исти објекти за које ми је тражио да их ставим под хипотеку, како би се решио проблем кредита Демократске странке", саопштено је из СНС-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи