Подршка Грчке на европском путу Србије

Грчка подржава европски пут Србије, а односи две државе традиционално су добри, саопшено после сусрета Ивице Дачића и Константиноса Икономидиса.

Председник Владе Републике Србије Ивица Дачић разговарао је данас са новопостављеним грчким амбасадором Константиносом Икономидисем а на састанку је истакнуто да Грчка подржава европски пут Србије, реформе које спроводи Влада Србије и настојања да се дијалогом решавају проблеми на Косову и Метохији.

Дачић и Икономидис су оценили да традиционално добри односи две земље упућују на потребу унапређења економске сарадње и политичке комуникације, саопштила је владина Канцеларија за сарадну с медијима.

"Владе Србије и Грчке ће у првој половини наредне године одржати заједничку седницу и очекујем да таква пракса допринесе убрзавању сарадње две пријатељске државе", рекао је премијер Дачић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи