Читај ми!

Јеремић: Ово је велики дан за мене

Бивши функционер ДС-а Вук Јеремић изјавио је да ће у парламенту наступати као самостални посланик и да се нада да ће искуством, контактима и знањем допринети унапређењу рада Скупштине.

Бивши шеф српске дипломатије и председник Генералне скупштине УН, а од данас независни посланик Вук Јеремић изјавио је да му је велика част што ће као парламентарац представљати грађане, истакавши да је то одговорност и привилегија.

У првом обраћању, као независни посланик, пошто је претходно положио заклетву пред Скупштином, Јеремић је рекао да је то за њега велики и значајан дан и да се радује што ће представљати грађане, а да ће својим искуством, знањем и контактима допринети унапређењу рада парламента.

"Трудићу се да оправдам поверење", рекао је Јеремић.

Он је додао да у посланичке клупе седа пошто је завршио мандат на челу Генералне скупштине УН, што је пре годину дана, када је изабран на ту међународну функцију и обећао.

Према његовим речима, у међувремену су се догодиле ствари које није планирао и које није желео, а то је његово искључење из ДС-а.

"Обавестио сам председника парламента Небојшу Стефановића да иступам из посланичког клуба ДС-а и да ћу радити као независни посланик", рекао је Јеремић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи