Читај ми!

Косовски званичник под истрагом Еулекса

Извршен претрес куће бившег начелника кабинета министарства транспорта у косовској влади Ендрита Шаље. Конфискована документа и илегално поседована аутоматска пушка. Претрес део истраге у вези са корупцијом, укључујући организовани криминал.

Косовска полиција је уз помоћ полиције Еулекса претресла кућу бившег начелника кабинета министарства транспорта у косовској влади Ендрита Шаље и конфисковала документа, илегално поседовану аутоматску пушку и пиштољ за који је издата дозвола.

Еулекс је саопштио да је претрес извршен јутрос и да представља део истраге оптужби у вези са корупцијом, укључујући  организовани криминал, закључивање штетних уговора, проневера у вршењу службе, злоупотреба службеног положаја и примање мита.

Случај истражује Еулексов специјални тужилац из Специјалног тужилаштва Косова.

Еулексов специјални тужилац оптужио је бившег косовског министра Фатмира Љимаја и још шест особа за организовани криминал и друга кривична дела у вези с корупцијом, саопштио је Еулекс.

Како се наводи у саопштењу, они се терете у такозваном случају Министарства за саобраћај и телекомуникације. Ендрит Шаља је у групи оптужених за корупцију међу којима је и бивши министар Фатмир Љимај, а против којих је почет судски процес у Окружном суду у Приштини.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи