Читај ми!

ДС: Николић није одустао од радикалских ставова

Томислав Николић није одустао од "радикалских ставова и реторике", саопштила је Демократска странка поводом интервјуа који је председник дао Хепи телевизији. Николић у Европској унији поново види непријатеља, тврди ДС.

Демократска странка сматра да интервју председника Србије Томислава Николића Хепи телевизији показује да он није одустао од "радикалских ставова и реторике".

Демократе у саопштењу тврде да Николић "у Европској унији поново види непријатеља" и питају "да ли да очекујемо да ће нам ускоро поново поручивати да ће Србија бити црна рупа на златном тепиху Европске уније".

Поводом Николићевих замерки Влади Војводине због момената у коме је предложила усвајање Декларације о заштити уставних и законских права АП Војводине, ДС пита да ли је Влада Војводине имала начина да зна да он "не говори истину" када је 11. марта са преговора о Косову и Метохији изашао тврдећи да је Приштина попустила и да ће споразум бити постигнут за десет дана.

Демократе постављају и питање где је 100 милијарди инвестиција у наредних десет година које је најављивао у предизборној кампањи, где је 10 милијарди инвестиција годишње и да ли зна да ова Влада није реализовала ниједну инвестицију за скоро годину дана.

У ДС-у сматрају и да Николић "није заборавио ни изразе које је користио као заменик Војислава Шешеља", јер политичке неистомишљенике назива "хијенама" које покушавају да уруше Србију.

"С обзиром на то да председник очигледно има различиту политику од Владе Републике Србије, да ли ће исти речник применити на све политичке неистомишљенике", упитао је ДС.

Демократе кажу да очекују одговоре на питања и подсећају председника да је "грађанима још увек дужан да обелодани све информације које је тврдио да има о изборној крађи, као и да им саопшти колико дуго и на који начин је студирао".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи