Читај ми!

ЛДП одбацује оптужбе бивших чланова

Нетачне оптужбе досадашњих чланова ЛДП-а у Новом Саду да нису имали слободу у одлучивању, саопштено је из Либерално демократксе партије. Нема основа да врх странке и председника окривљују за сопствене вишегодишње слабе резултате и неуспехе, истичу у ЛДП-у.

Либерално демократска партија одбацила је оптужбе досадашњих чланова те странке у Новом Саду да нису имали слободу у одлучивању и истакла да нема основа да врх странке и председника окривљују за сопствене вишегодишње слабе резултате и неуспехе.

Око 40 чланова новосадског Одбора ЛДП иступило је из те странке, јер су, како су истакли у саопштењу, уморни од "борбе са ветрењачама" будући да се она претворила у "приватно политичко предузеће свог председника и уске групе људи из његовог окружења".

Како се наводи у саопштењу, које су потписали досадашњи функционери ЛДП Саша Рудаљевић, Срђан Радосављевић, Ненад Поповић, Иван Гобор, Слободан Чубрило, Душка Данилов и Жељко Антонић, стање у странци је "прешло границу издржљивости", због чега су одлучили да иступе, као и још 30 активиста.

Председник покрајинског одбора ЛДП Душан Мијић рекао је Танјугу да се ради о групи која нема резултате и није успела да створи јаку градску организацију и није спремна да поднесе одговорнсот за неуспехе.

Градски одбор је, како је рекао Мијић, имао потпуно слободу унутар странке да сам предузима политичке акције и нема основа да се врх странке и председник окривљују за сопствене вишњегодишње слабе резултате.

"Чланови градског одбора су врло добри упознати да се унутар странке спроводе избори и да је то прилика да буду поново бирани на изборној скупштини на којој је требало пружити могућност чланству да оцени њихов рад", рекао је Мијић.

Мијић је рекао и да ће бити организовани нови избори на којима ће бити изабрано ново руководство, а да ће до тада Председништво одредити мере и потезе који ће довести да се организује нова Скупштина на којој ће се изабрати то руководство.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи